首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、A supporter of free global trade. B、A member of the Food Commission. C、A supporter of First World food markets. D、A member of
A、A supporter of free global trade. B、A member of the Food Commission. C、A supporter of First World food markets. D、A member of
admin
2009-08-19
76
问题
An environmental group called the Food Commission is unhappy and disappointed because of the sale of bottled water from Japan. The water is angrily argued in public, has traveled 10,000 "food miles" before it reaches Western customers. "transporting water halfway across the world is surely the extremely stupid use of fuel when there is plenty of water in the UK." It is also worried that we are wasting our fuel by buying prams from Indonesia (7,000 food miles ) and carrots from South Africa(5,900 food miles).
Counting the number of miles traveled done by a product is a strange way of trying to tell the true situation of the environmental damage done by an industry. Most food is transported around the world on container ships that are extremely energy efficient. It should be noted that a ton of butter transported 25 miles in a track product transported hundreds of miles by sea. Besides, the idea of "miles" ignores the amount of fuel used in the production. It is possible to cut down your food miles by buying tomatoes grown in Britain rather than those grown in Ghana; the difference is that the British one will have been raised in heated greenhouses and the Ghanaian ones in the open sun.
What the idea of "food miles" does provide, however, is the chance to cut out Third World Countries from First World food markets. The number of miles traveled by our food should, as I see it, be regarded as a sign of the success of the global trade system, not a sign of damage to the environment.
选项
A、A supporter of free global trade.
B、A member of the Food Commission.
C、A supporter of First World food markets.
D、A member of an energy development group.
答案
A
解析
Who is most probably giving this talk?
本题针对人物身份提问。问题询问的是谁做的这个演讲。做此类题型要根据作者的观点判断身份。文中作者对Food Miles概念提出质疑,可见作者是支持全球贸易的,故答案为[A]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/7gpK777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Thesalesmanagerhadhissecretary_____apressconferencefortheirnewproducts.
ThefollowingisaJobAdvertisement.Afterreadingit,youshouldgivebriefanswerstothe5questions(No.56throughNo.60)
Thefollowingisanintroductiontoacompany.Afterreadingit,youarerequiredtocompletetheblanksbelowit(NO.46throug
Helenisn’therebecauseIforgot(telephone)______her.
HaveyounoticedthattheYellowPagesaregettingthinnereveryyear?That’sbecausefewerpeopleareusingthem.Instead,your
MostofusgrowuptakingcertainthingsforgrantedWetendtoassumethatexpertsandreligiousleaderstellus"thetruth".W
A、Themanlikestheclassicalartinahigherdegree.B、Themanlikesthemodernartbetter.C、Themanlikesneithermodernnor
Manyelectricappliancesdon’tliberatemodernwomenfromhouseworkbecause______.Whydoestheauthorthinkalaundryisnot
A、Theyoftenrideamotorcycle.B、Theyusedtorideahorse.C、TheyworkinthemountainsofCanada.D、Theyrideahorse.BHowd
随机试题
我国的大禹治水传说和西方的诺亚方舟故事为我们呈现了中西文化的美丽景观,“娴静”的中国传统文化与“跃动”的西方文化相映,东方的责任意识和西方的权利思想相辅,________我们走向中西文化差异的源头,启发我们________中西文化的特质和精髓,促使我们相互
1mol丙酮酸在线粒体内氧化成CO2及H2O,可生成多少molATP
(2005年)曲线上相应于x从0到1的一段弧长是()。
下列内容中,属于施工图预算编制依据的是()。
2018年2月1日,甲公司为建造一栋厂房向银行取得一笔专门借款。2018年3月5日,以该借款支付前期订购的工程物资款。因征地拆迁发生纠纷,该厂房延迟至2018年7月1日才开工兴建,开始支付其他工程款。2019年2月28日,该厂房建造完成,达到预定可使用状态
上海市民早点有四大金刚,下列不属于四大金刚的是()。
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使整个大图形呈现一定的规律性。
设一棵完全二叉树共有500个结点,则在该二叉树中有【】个叶子结点。
Shoppinghasbecomeaprivateaffair.Obviousconsumptiondoesnotlookgoodduringadepression,whichexplainswhysomanyof
AnyonebelievingtheglobaleconomiccrisistobeovershouldhavetakenalookaroundEuropethisweek.Desperatetorevivehis
最新回复
(
0
)