首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A Brief History of Online Shopping A)When Amazon.com opened for business 15 years ago, it was nothing more than a few people pac
A Brief History of Online Shopping A)When Amazon.com opened for business 15 years ago, it was nothing more than a few people pac
admin
2013-10-30
64
问题
A Brief History of Online Shopping
A)When Amazon.com opened for business 15 years ago, it was nothing more than a few people packing and shipping boxes of books from a two-car garage in Bellevue, Wash. Jeff Bezos, Amazon founder and CEO, had left New York City for the Pacific Northwest, using some of his time on the road to write the company’s business plan. Books were packed on a table made out of an extra door they found lying in the new home—a practice the company continues today in spirit by making many of the office’s desks out of doors.
B)Now, on its 15th anniversary, Amazon can raise a toast to being one of the largest online retailers in the world, selling everything from trumpets and golf carts to dishwashers and clothes. Despite the economic recession, online retail in the U.S. grew 11% last year, according to a report released this March from Forrester Research. More than 150 million people—about two-thirds of all Internet users in the U.S.—bought something online last year. It’s a staggering leap for an industry used by 27% of the nation’s online population a decade ago.
C)One of the first known Web purchases took place in 1994. It was an Italian pizza with mushrooms and extra cheese from Pizza Hut, a somewhat appropriate purchase for the early days of the Internet. When Amazon came on the scene not long after, selling books online was a curious idea. After all, why would people buy a textbook online when they could go to a bookstore? But eventually, a revolutionary change in culture and groupthink took place. Buying things online was all about price and selection, says Ellen Davis, a vice president with the National Retail Federation. If you lived in a small town with just one bookstore and they didn’t stock the novel you wanted, the Internet was a solution.
D)The big sellers were "hard goods," those things you didn’t have to touch, feel or smell in order to buy, such as books, computers and other electronics. Now, nothing is off limits. "As the Internet has evolved, it’s become a channel where you can buy anything," Davis says. "You can buy fragrances(香水)—something you would have normally thought you would need to go to a store and actually experience before you decided to buy."
E)Part of the shift has to do with the normalizing of giving out personal information online. All it takes is one click of the purchase button before consumers start to feel more comfortable using their credit-card information online, Davis says. Now some consumers have so much trust that they allow retailers to save their credit-card and shipping information, which has given rise to a painless checkout process.
F)And part of it had to do with making the online experience more like an in-store shopping trip. Many sites geared themselves toward consumers who like to try before they buy. While Web shoppers technically have to buy the item first, sites such as Zappos, which specializes in shoes, and Piperlime, which sells clothes and accessories, offer free shipping on returns. If you buy it, try it and don’t like it, having to return the item is less of a concern. Other stores try to make it easier for customers to get the look and feel of a product without actually handling the goods. Sears.com and Gap.com allow customers to zoom(拉近)way in on products to examine their material and color up close. Others such as Bed, Bath & Beyond and Buy.com feature product videos that allow shoppers to see, for example, a grill(烤架)cleaner in action. And then there are sites like Overstock.com that capitalize on the goods physical stores can’t sell. Beyond its discounts, Overstock.com wins customer loyalty by making online deals with flat-rate shipping of $2.95 on everything from earrings to refrigerators.
G)Even famously resistant designers and luxury retailers are putting goods online. According to Bain & Co.’s luxury-goods study last year, while the luxury-goods industry overall lost 8% worldwide last year, luxury sales online grew 20%. This September MarcJacobs.com will have more than just videos of models walking on the runway on his website. Jacobs will join others such as Jimmy Choo, Hugo Boss and Donna Karan, all of whom sell, or will soon start selling, products through their websites. The upside? Consumers will soon be able to buy many high-end goods without enduring the bad service of a department store salesclerk.
H)All of this online shopping has given rise to a new version of one of America’s favorite holidays. Cyber Monday was coined in 2005 to represent the boom in online sales that comes the Monday after Black Friday—the day after Thanksgiving and the largest shopping day of the year. Though Cyber Monday has never overshadowed Black Friday’s sales, customers are more comfortable doing shopping online than ever. 83% of consumers say they are more confident in making a purchase when they have conducted research online as opposed to speaking to a salesperson in a store.
I)While retailers were initially terrified of what bad reviews could do to their bottom line, they’ve since witnessed the power of a compliment and embraced the practice. Despite initial fears, says Craig Berman, Amazon’s vice president of global communications, product reviews have only served to increase their customer loyalty. "It helped us build customer trust," he says. "It put us in a special place with customers in that they could come to the site and get honest and comprehensive—and over time, very substantial—firsthand knowledge from other customers." Berman says the company has some reviewers who take online shopping to heart. "There are some customers who are extraordinarily proud of being one of our top reviewers—they take their job really seriously." Some of Amazon’s customers are greedy readers who consider it their duty to review one or two books every single week. While the company may have come a long way from its roots, the company’s original specialty has not been forgotten.
The advantage of online shopping lies in price and selection.
选项
答案
C
解析
本题有关网络的优势,是对网购的概述,故定位应该是在A段至E段(文章从F段起讲述了网络商店的一些具体做法)。C段从网购最初的历史说起,其中倒数第2句提到,在网上买东西就是价格和选择度,price and selection是原词复现,这正是网购的优势所在,故确定C为答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/OnS7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Itishardtogetanyagreementontheaccuratemeaningoftheterm"socialclass".Ineverydaylife,peopletendtohaveadiff
Itishardtogetanyagreementontheaccuratemeaningoftheterm"socialclass".Ineverydaylife,peopletendtohaveadiff
A、Physicsorchemistry.B、Englishorhistory.C、Anthropologyorpoliticalscience.D、Languageorphilosophy.A文中作者的观点是除非你的博士读的是像
A、Die.B、BecomesuchpeopleasGeorgeBernardShaworThomasAlvaEdison.C、Becomeverysuccessful.D、Finditextremelydifficul
Hewroteinhiswill,afterhisdeath,thebusinesswouldbehanded______tohisson.
Asisknowntoall,peoplewhosmoke______(更可能得肺部疾病).
A、Todevelopthemselves.B、Togetahigherdegree.C、Tobecomeasuccessfulbusinessman.D、Tomakemoremoney.A事实细节题.短文中提到,研究表明
1.现在有许多大学生沉溺于网络游戏;2.沉溺于网络游戏给大学生带来的影响;3.建议大家远离这种消遣方式。SteppingAwayfromOnlineGames
A(An)______watersupplyforcitypeopleisalreadyaproblemnogovernmentcantakelightly.
Althoughthefalsebanknotesfooledmanypeople,theydidnot______tocloseexamination.
随机试题
Americanssufferfromanoverdoseofwork.Regardless【C1】______whotheyareorwhattheydo,Americansspend【C2】______timeatwo
对侵蚀性葡萄胎肺转移的患者的护理正确的是
大量咯血指的是A.每日咯血量100mlB.每日咯血量在200mlC.每日咯血量在300mlD.每日咯血量在500ml以上E.一次咯血量100ml
某国有企业的工程项目,建设单位通过招标选择一家具有相应资质的造价事务所承担施工招标代理和施工阶段造价控制工作,并在中标通知书发出后的第45天,与该事务所签订委托合同。之后双方又另行签订一份酬金比中标价低10%的协议。在施工公开招标中,业主代表为了更好地控
某公司其产品销售不畅,经认真分析后,发现问题主要出在营销环节上,尤其是市场开拓方面。企业计划招聘50人,改革分配制度。请根据以上资料,回答下列问题。进行销售人员面试时,应注意的问题有()。
某商场采用毛利率法进行核算,2017年3月酒类商品的毛利率为30%,结存库存商品余额为1500230元。2017年4月购进酒类商品成本522300元,销售酒类商品的收入为555220元。则月末结存酒类商品的实际成本为()元。
甲公司购买乙公司股权业务如下:(1)2×17年3月2日与乙公司的控股股东A公司(非关联方)签订股权转让协议,协议规定甲公司应以乙公司3月1日经评估确认的净资产9625万元为基础定向增发本公司普通股股票给A公司以取得其所持有乙公司80%的股权;3月10日甲公
材料:以下是某高中生物教师的授课过程。教学内容:《稳态与环境》第5章《生态系统及其稳定性》第5节《生态系统的稳定性》教学过程:过程一:设问:“人类能否在生物圈外建造一个适于人类长期生活的生态
最早明确提出“教学教育性”原理的教育家是()
国有企业在我国国民经济和经济体制改革中的地位。如何理解现代产权制度是“构建现代企业制度的重要基础”?
最新回复
(
0
)