首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Money. B、Safety. C、Family. D、Health. D短文提到随着年龄的增长,许多老年人越来越关注自己的健康,故D正确。
A、Money. B、Safety. C、Family. D、Health. D短文提到随着年龄的增长,许多老年人越来越关注自己的健康,故D正确。
admin
2018-04-07
40
问题
People over the age of 65 in the U.S. are called senior citizens. Life for these people is different than for younger Americans. Most senior citizens retire, or no longer work full time. Also it is unusual for people of this age to live with their children and grandchildren. Grandparents tend to live in their own houses or apartments away from their families. For many senior citizens, the years after 65 are not enjoyable. They feel unproductive when they no longer work. Their lives lose meaning. In addition, they may feel lonely being away from their families and the contacts they had in their work. Moreover, they become more concerned with their health as they grow older. If they live in big cities, they often worry about their safety. Other senior citizens enjoy their lives. They feel free to do things they were not able to do when they were working and raising families. They now have time to enjoy hobbies and sports and travel. They associate with their fellow senior citizens who have common interests and equal free time. Many senior citizens move to retirement communities located in warm climates. Some senior citizens continue to work beyond retirement age. Many find new careers and professional opportunities after they retire. The number of senior citizens in the U.S. is increasing rapidly because people are living longer than before. The average life span for Americans is now more than 74 years. Because of their larger numbers and more active life styles, senior citizens are gaining social influence in the country, both politically and economically. Their concerns are receiving a wider audience than ever before. The time may come when all Americans will look forward to becoming senior citizens.
16 According to the speaker, what is the definition of senior citizens?
17 What do most senior citizens care when they are getting older?
18 According to the speaker, what kind of communities do senior citizens prefer?
19 Why are senior citizens gaining more social influence?
选项
A、Money.
B、Safety.
C、Family.
D、Health.
答案
D
解析
短文提到随着年龄的增长,许多老年人越来越关注自己的健康,故D正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Qs47777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
长久以来,中国被称为“自行车王国”(kingdomofthebicycle).中国拥有的自行车数量高居世界榜首。然而,随着社会的发展,骑自行车的人有所减少。如今,中国自行车年增长率不超过10%,但高端自行车(high-endbike)年增长率却高达
和亲(peace-makingmarriage)政策可以追溯到西汉时期(theWesternHanDynasty)。当时西汉政府为了缓和与匈奴的关系,将公主嫁给匈奴部落(Xiongnutribes)的首领。人们对和亲一直有着不同的看法。有人对和亲
据新华社(XinhuaNewsAgency)报道,中国人每年浪费的食物约等同于5000万吨粮食。让人更为震惊的是,大学生浪费的食物数量是全国平均量的两倍。为了减少粮食浪费,许多高校食堂纷纷采取各种措施。通过提高饭菜的质量、提供小份菜等举措鼓励学生参与“
GPSA)TheGlobalPositioningSystemisaspace-basedtriangulationsystemusingsatellitesandcomputerstomeasureposition
Divorcedoesn’tnecessarilymakeadultshappy.Buttoughingitoutinanunhappymarriageuntilitturnsaroundjustmightdo,a
TheNationalTrustinBritainplaysanincreasinglyimportantpartinthepreservationforpublicenjoymentofthebestthatis
A、Foraweek.B、Forfivedays.C、Foronedayonly.D、Forallherjourney.B对话中提到,女士要先去蒙特利尔(Montreal)参加婚礼,并在那里待5天时间。所以B项为正确答案。
A、Abook.B、$3,000.C、Ahandbag.D、AChristmascard.D题目询问什么东西据称被盗走了。文章首句提到“该店冤枉她偷了一张圣诞贺卡”,故答案为D。
A、WatchingTVintheliving-room.B、Shoppinginthedepartmentstore.C、Goingsomewhereandenjoyingthebeautifulsceneries.D、
GreenBurials:ThinkingOutsidetheBoxA)WhenBonnieRameyburiedherhusbandtwoyearsago,sheknewshedidn’twanttohavea
随机试题
Windows资源管理器操作 若直接删除文件“111.xlsx”,使其不进入回收站的正确操作是________。
A.天门B.大椎C.断血D.百会E.尾根治疗马感冒、咳嗽、发热、癫痫宜选
环磷酰胺他莫昔芬
二尖瓣狭窄最早出现的症状是
在中华人民共和国境内从事向社会公开的地图的编制、审核、出版和互联网地图服务以及监督检查活动,应当遵守()。
产业政策的主要内容包括()。
Windows操作系统的出现打破了某家计算机制造商对图形界面的控制,并出现了数种互不兼容的操作系统大战。因此,这家计算机制造商重新协调战略、组织结构,走出单一产品的经营模式,销售应用范围更广的产品,令公司摆脱倒闭厄运。根据以上信息可以判断,该公司进行的战略
SomePeopleDoNotTasteSaltLikeOthersLow-saltfoodsmaybeharderforsomepeopletolikethanothers,accordingtoast
Whathasthemanboughtforhiswife?
Lookattheorganizationchartbelow.Itshowstheresponsibilityofeachmanager.Whoseresponsibilitydoeseachsentence(11-1
最新回复
(
0
)