首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、He remembered everything that happened. B、He had only an incomplete picture of what happened. C、He remembered speaking to the
A、He remembered everything that happened. B、He had only an incomplete picture of what happened. C、He remembered speaking to the
admin
2013-06-17
59
问题
News has just been received of an air crash in the north of England. The plane, which was on a charter flight from London to Carlisle, was carrying a party of businessmen on their way to a trade fair. It seems likely that the plane ran into a heavy fog as it was approaching Carlisle and was obliged to circle for some twenty minutes. Everything seemed to be going well. The pilot was in constant radio communication with Control, when the engines suddenly cut out and all contact was lost. The plane crashed on the site of the ancient Roman camp at Hadrian’s Hill, a place well known to archaeologists and tourists. So far few details have been reported, but it is feared that at least twenty people lost their lives, among them the pilot, who was killed suddenly. The local ambulance and firemen were on the scene within minutes of the crash, but additional help had to be rushed from other areas. Mr. Leslie Collins, one of the survivors, told the reporter, “We passengers noticed the engines were making a funny noise. Of course we could not see anything because of the fog, but the pilot said there was nothing to worry about. The next thing we knew, the engines went dead. There was a rushing noise and a kind of flash ― and after that I didn’t remember any more.”
Questions 26 to 29 are based on the passage you have just heard.
26. Which of the following statement is True?
27. Where did the plane crash?
28. Which of the following statement is True?
29. What can we infer from what Mr. Collins said?
选项
A、He remembered everything that happened.
B、He had only an incomplete picture of what happened.
C、He remembered speaking to the pilot.
D、He heard and saw nothing at all.
答案
A
解析
推断题。浏览选项可知,选项与he是否记得某事有关。文章最后Mr.Collins完整详细地说出了飞机自开始出现异常到失事前的全过程,这说明他很清楚飞机上发生的一切。虽然他最后说了一句“after that I didn’t remember any more”,这是因为他昏迷过去了,容易造成误解,理解时应该注意,答案为A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/R9M7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
ElectionThefocalpointofAmericanpoliticallifeisthepresidentialelection.Morecitizensparticipateinthisprocess
Americancitiesare【B1】othercitiesaroundtheworld.Ineverycountry,driesreflectthe【B2】oftheculture.Citescontainthev
A、Tosupplyteacherswithdrinks.B、Todosomeresearchonnutrition.C、Toraisemoneyforschoolaffairs.D、Todevelopstudents
A、It’simportanttoworkoutadetailedplanfirst.B、Theyshouldapplyforthemoneyimmediately.C、Hedoesn’tknowanythingab
A、Tohaveagoodcompany.B、Tomakethemliveanicelife.C、Tokeepawayunwantedanimals.D、Tokeepawayloneliness.C事实细节题。短文
A、Laterthisweek.B、It’sunclear.C、OnDecember26th.D、Immediatelyafterhewasseparatedfromhisparents.C细节题。通过浏览选项可知,本题考
A、Dinners.B、Movies.C、Novels.D、Classes.B细节题。选项为一些活动内容,可以预测问题是在博物馆里可以参加哪些活动。作为文章最后一题,应重点关注结尾处的列举,其中B与文中的filmshowings同义,为答案。虽然
Howusefularetheviewsofpublicschoolstudentsabouttheirteachers?Quiteuseful,accordingtopreliminaryresultsrele
Howusefularetheviewsofpublicschoolstudentsabouttheirteachers?Quiteuseful,accordingtopreliminaryresultsrele
Noneofthepassengers______(认领这只手提箱).
随机试题
男性,35岁,反复黏液脓血便3年,一般情况好,体重无明显减轻。查体:左下腹压痛,未触及包块。最可能的诊断是
下列哪些药物限制饮水()
已知正弦电流的初相角为60°,在t=0时的瞬时值为17.32A,经过1/150s后电流第一次下降为0,则其频率为()。
清洗机械设备及装配件表面的防锈油脂时,其清洗方式可按()规定确定。
下列行为免征增值税的有()。
绩效考评效标是指评价员工绩效的指标及标准,具体包括()。
阅读下面的儿歌,并据此分析儿歌的主要特点。三个小和尚一个和尚挑水喝,二个和尚抬水喝,三个和尚没水喝。
地球的核心部分称为地核,地核中主要的元素成分是()。
设f(x)二阶连续可导,,则().
Cutoffbythestorm,theywereforcedto______foodforseveral.
最新回复
(
0
)