首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
In the US, poll after poll has shown a majority in tavour of animal experimentation, even without statements about its value. Wh
In the US, poll after poll has shown a majority in tavour of animal experimentation, even without statements about its value. Wh
admin
2010-02-20
79
问题
In the US, poll after poll has shown a majority in tavour of animal experimentation, even without statements about its value. Why is opinion in Britain so different.* I think that there are two reasons.
The first is the success of antivivisection campaigners in lampooning animal research as outdated, intentionally cruel, "bad" science, which achieves nothing. All drugs and procedures developed with the help of animal tests are said to be dangerous. The occasional failure of animal testing to identify a dangerous drug is developed as an argument for abandoning safety tests involving animals altogether---with no mention of the terrible human suffering that this would cause. They say that "alternative" methods already exist for all animal experiments, but the fact is that the law specifically forbids animal use if there is any alternative.
The second reason is that scientists and doctors have failed to oppose such misrepresentation. In the early 1990s, animal rights campaigning in the US was met with much more forthright defense, not only by the major scientific societies, funding agencies and medical organizations, but also by the US government.
To be positive, there are many encouraging features of the New Scientist poll. Interestingly, the public seems to employ the same kind of utilitarian philosophy that underpins the law in Britain--weighing potential benefits against the species involved (thus, monkeys are more "valuable" than mice) and the likelihood of suffering.
Clearly, people in Britain do not recognize the essential link between animal research and testing and the medical treatments that they receive. Only 18 percent of those who had taken (or had a close family member who had taken) a drug prescribed for a serious illness realized that the drug had been tested on animals, as all drugs are. Obviously, a large majority of those surveyed believe that they can happily benefit from medical treatment without taking advantage of animal research. No wonder so many people oppose it when asked the straight yes/no question.
The views of the public must be respected. But this poll tells us that, while they are open to persuasion, their reaction is based on misunderstanding. The responsibility for providing honest evidence for the public lies not just with those who use animals in their research, but with other scientists who depend on that work. It lies with the doctors who benefit from animal research, with the pharmaceuticals and biotech industries, and the medical charities and funding agencies whose work would be crippled without it. But most of all, responsibility rests with government, which should cultivate serious and transparent debate between those of different opinion, and provide the public--especially young people--with the honest evidence they need and deserve.
The passage is mainly concerned with _______.
选项
A、supporting a position
B、refuting some arguments
C、describing a case
D、presenting a new perspective
答案
B
解析
第一段提到,美国人赞成实验,但英国人不赞成,在第二、三段,作者提到了英国人不赞成动物实验的理由,下文对这些理由进行了分析和驳斥,并表达了自己支持动物实验的立场。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/XvvO777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
TheUnitedStatesDepartmentofAgriculture【C1】______fororganicfoodproducts.Therequirementscomemorethan【C2】______afterC
Tothemajorityofus,musicisanindispensablepartofourdailylife.Itcanbedefinedinthisway,musicissoundarranged
TheWelshlanguagehasalwaysbeentheultimatemarkerofWelshidentity,butagenerationagoitlookedasifWelshwouldgoth
ThefirstpersonIcameacrosswho’dgotthemeasureofe-mallwasanAmericanfriendwhowashighupinabigcorporation.Some
TheWorldTradeOrganization(WTO)is【C1】______dealingwiththeglobalrulesoftradebetweennations.Ithasmorethan【C2】____
Theenergycrunch,whichisbeingfeltaroundtheworld,hasdramatizedhowtherecklessdespoilingoftheearthsresourceshas
Thedaysofthecamera-totingtouristmaybenumbered.Insensitivetravelersarebeingorderedtostoppointingtheircamerasan
Extract1Henri-Lloyd,theUKsailingclothesbrand,islaunchinganewwomen’sfashionfootwearcollection.Spanningeight
Extract1Henri-Lloyd,theUKsailingclothesbrand,islaunchinganewwomen’sfashionfootwearcollection.Spanningeight
A、Shehadtoflyonthefollowingday.B、Shewasluckyenoughtohaveanunoccupiedseat.C、Shepaidextramoneyforherflight.
随机试题
新生儿败血症常见的感染途径是
选举程序包括_________、_________、_________、_________、_________、_________等。
下列因素中,刺激抗利尿激素分泌最强的是
写出甘油磷脂的结构通式,并标出:(1)非极性部分与极性部分;(2)被磷脂酶A2水解的化学键。
若刘某在诉讼过程中因故去世,其近亲属可以起诉,则下列人员中属于刘某近亲属的是:
下列属于社会意识形态的有()。
“……资产阶级临时政府继续进行的战争是掠夺性帝国主义战争,只有社会主义革命推翻资产阶级统治……”出自列宁的《四月提纲》,下列关于这次革命的说法正确的是()。
27,15,12,(),9,一6。
在考生文件夹下有一个工程文件sjt5.vbp。在窗体文件中已经给出了全部控件及部分程序。程序运行时,在文本框Text1中输入一个大于2的偶数,并单击“分解为”命令按钮,则可以将该偶数分解为两个素数之和,且要求其中一个素数是所能够分解出的最小的素数(一个偶数
PeerMediation(调解)onCampusThingshavenotgonewelllatelybetweenAnnaandCarly,tworoommatesinadormitoryataMidwe
最新回复
(
0
)