首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The Rivera Art Museum recently began charging admission. The resulting decline in visitors has been far larger than at other loc
The Rivera Art Museum recently began charging admission. The resulting decline in visitors has been far larger than at other loc
admin
2022-09-28
88
问题
The Rivera Art Museum recently began charging admission. The resulting decline in visitors has been far larger than at other local museums, which have also begun charging admission. The magnitude of the decline might be due to the Rivera’s location near government offices. Because an admission charge is most discouraging to those who plan a short visit, it is likely that government workers who formerly made brief visits during lunchtime and after work now do not.
Which of the following, if true, most seriously undermines the proposed explanation?
选项
A、The fee for admission to the Rivera is no larger than that charged by other museums
B、The Rivera does not keep track of how long individual visitors stay in the museum
C、The decline in visitors to the Rivera has been no greater in workdays than it has been on nonworking days
D、The museum with the smallest decline in visitors is the most popular with visitors from other countries
E、In the period between the announcement that there would be an admissions charge and its actual introduction, there was an increase in visitors at the Rivera.
答案
C
解析
C选项说明,非工作日也会发生不少于工作日的游客数量降低,证明除了靠近政府办公室以外,还有其他原因也会导致游客数量发生变化,属于“直接削弱原因”,正确。A项说明游客数量下降并不是由价格高导致的,反而进一步提升了是因为靠近政府办公室而导致游客数量下降的可能性,故不选。B项里维拉是否记录游客的参观时间长短,并不会影响导致游客数量下降的原因,与原文无关,故不选。D项从文中看不出国外游客对博物馆的游客数量贡献的大小,与原文无关,故不选。E项文章讨论的是为什么收费以后游客数量减少,和收费之前游客数量短暂上升无关,故不选。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/dTVO777K
本试题收录于:
GRE VERBAL题库GRE分类
0
GRE VERBAL
GRE
相关试题推荐
ManyUnitedStatescompanieshave,unfortunately,madethesearchforlegalprotectionfromimportcompetitionintoamajorline
Sincetheearly1970’s,historianshavebeguntodevoteseriousattentiontotheworkingclassintheUnitedStates.Yetwhile
Collegeprofessor:Collegestudentsdonotwritenearlyaswellastheyusedto.Almostallofthepapersthatmystudentshave
Questions8—9Walter:Acopyofanartworkshouldbeworthexactlywhattheoriginalisworthifthetwoworksarevisuallyindi
Whichofthefollowingmostlogicallycompletestheargument?Alivia’sgovernmenthasapprovedfundsforanelectricity-generat
AcertaintypeofdinnerwaremadeinGanandiacontainslead.Leadcanleachintoacidicfoods,andGanandianstendtoeathighly
Itiswidelyassumedthatamuseumishelpedfinanciallywhenagenerouspatrondonatesapotentialexhibit.Intruth,however,
Acost-effectivesolutiontotheproblemofairportcongestionistoprovidehigh-speedgroundtransportationbetweenmajorciti
Inthelasttwentyyears,despitethechauvinismofEuropeanconnoisseurs,Californiawinesarerespectedthroughouttheworld.
FAMILYX’SEXPENDITURESASAPERCENTOFITSGROSSANNUALINCOME*FamilyX’sgrossincomeisthesumofMr.X’sincomeandMrs
随机试题
运输内源性胆固醇的脂蛋白主要是下面哪一种
血栓脱落左室功能衰竭
杜仲具有的功效是()
如果解决施工合同纠纷的仲裁过程违反法定程序,当事人可以向()申请撤销裁决。
根据我国现行车辆购置税的性质和规定,下列说法中,正确的是( )。
阅读下列材料并回答问题。材料:以下是某位教师讲授“苏联和东欧社会主义国家的改革”时的课堂导入:同学们,今天我们来学习第二次世界大战后苏联和东欧国家是如何发展的,把课本翻到64页,课题是“苏联和东欧社会主义国家的改革”。该教师的
高某因盗窃被判处有期徒刑一年,缓刑一年,目前正在社区矫正,他生活无着,情绪低落,经常与邻居发生冲突,社区调解员曾多次上门调解他与邻居的纠纷。社区工作者小赵了解到高某曾做过汽车修理工,通过多方联络,为他找到汽车修理厂的工作。为改善高某与邻居的关系,改变他低落
Readthefollowingtextandanswerquestionsbyfindinginformationfromtherightcolumnthatcorrespondstoeachofthemarked
下图是某项目的箭线图(时间单位:周),其关键路径是(1),工期是(2)周。(1)
一个汉字的国标码需用( )。
最新回复
(
0
)