首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、To enjoy themselves. B、To see the specialties in other places. C、To have a good sleep. D、To eat lobsters. A信息明示题。短文第二段指出第一种旅行者
A、To enjoy themselves. B、To see the specialties in other places. C、To have a good sleep. D、To eat lobsters. A信息明示题。短文第二段指出第一种旅行者
admin
2018-02-08
72
问题
Nowadays there are more and more ways of going on holiday. More and more people go abroad every year. Some people even go on two or three holidays a year.
In my opinion, there are two types of holidaymakers. The first kind of holidaymakers always flock to seaside resorts when they go on holiday. Their one and only aim is to have a good time by sunbathing and putting their feet up. They are not a bit interested in local specialties. At mealtimes, if they can get a plate of British "fish and chips", they’ re more than happy! They spend their days in the sunshine and their evenings getting drunk, and then sleep soundly. If this sort of person forgets to pack the suntan oil, he or she will undoubtedly come home as red as a lobster.
The other sort of holidaymakers goes to every country to increase their knowledge of foreign lands. They make use of the chance to travel to improve their world knowledge. For them, going on holiday is educational. Consequently, this sort of travelers will move from place to place every few days. If they visit lots of places in a short span of time, there is no way that they can get a proper feel of a place or fully appreciate the local food and wine.
Whichever type of holiday chosen, everybody has the same aim: to put their work to the back of their minds, have as much fun as possible and come home happy and relaxed.
Questions 22 to 25 are based on the passage you have just heard.
22. Which of the following facts is not true to the holidaymakers?
23. What is the aim of the first type of holidaymakers?
24. How do the first type of holidaymakers spend their days?
25. What is the aim of the second type of holidaymakers?
选项
A、To enjoy themselves.
B、To see the specialties in other places.
C、To have a good sleep.
D、To eat lobsters.
答案
A
解析
信息明示题。短文第二段指出第一种旅行者Their one and only aim is to have a good time,故可知他们旅行就是为了玩得高兴。所以选A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/dra7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Becausetheirbabiesareparticularlyweak.B、BecausethefluvaccinesaretoodifficulttoreachC、Becausethefluvaccinesc
A、CEStechnologyexpo.B、Ultra-highdefinitiontelevisions.C、Distinguishabletechnology.D、CreativeconceptslikeLG’s.D新闻的末尾提
Theinnervoiceofpeoplewhoappearunconsciouscannowbeheard.Forthefirsttime,researchershavestruckupaconversation
Thoreausaideducationoftenmadestraight-cutditchesoutoftwistingsmallstreams.ButnotattheEcoDorm,whichhouses36un
Overthelasttwoyears,inthePCbusinessMichaelDellhasbeenbeatenlikearentedmule.Hiscompanycontinuestolosemarke
A、Americanliterature.B、Elementaryeducation.C、Developmentalpsychology.D、Children’sliterature.B女士发现男士也上儿童文学课,感到惊讶,便问男士“你的专
A、Totalkaboutthepayment.B、Tocelebratethegoodnews.C、Tomakeanappointment.D、Todiscussthepublicationdate.C
Japanisgettingtoughaboutrecycling—andnotinthepaperandplastickindofway.Recently,thecountryrequiresthatallele
A、Aregularlicensewillcostmuchmoremoney.B、Aregularlicensehasashortereffectiveperiod.C、Afive-yearlicenseismuch
A、Forquietconcentration.B、Forfreshairandexcitement.C、Foraspecialcourse.D、Forlessmoneyinvolved.B女士问男士为什么户内爱好和户外爱好
随机试题
只有外感而无内生的邪气是
以流动性为标准,国债可分为()。
含碳0.25%以上的废旧钢铁(不用作炼钢原料)
北京市兴兴房地产开发公司,2014年发生业务如下:(1)1月通过竞拍取得一宗土地使用权,支付价款8200万元,用于开发写普通标准住宅楼。(2)开发期间发生开发成本5000万元。(3)发生管理费用1135万元、销售费用1756万元、财务费用500万元(
(2015年)下列各项中,注册会计师评价内部审计的客观性时通常不需要考虑的是()。
的值为:
在对一种健脑产品的测试实验中,第一组被试者每天服用该种保健产品,第二组则没有服用。结果发现,第一组被试者的大脑认知能力果然比第二组被试者好。因此,实验证明这种保健产品确实对大脑具有明显的保健效果。以下哪项如果为真.最能支持上述结论?
中国画史上最早运用“传神”评价美术现象的是东晋画家()。
我国《刑法》第121条规定,以暴力、胁迫或者其他方法劫持航空器,致人重伤、死亡或使航空器遭受严重破坏的,处死刑,该法定刑属于
A、正确B、错误A特定信息的找寻和判断。根据题干中地名专有名词定位到原文相关信息TheErieCanal…connectedtheGreatLakeswiththeupperHudsonRiver即Erie运河将GreatLake
最新回复
(
0
)