首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、The remittance ranks along with oil and tourism as Mexico’s biggest foreign currency earner. B、The average remittance sent hom
A、The remittance ranks along with oil and tourism as Mexico’s biggest foreign currency earner. B、The average remittance sent hom
admin
2011-01-08
71
问题
Money from migrant workers now exceeds the combined total of all direct foreign investment and foreign aid to Latin America -- 62.3 billion dollars. 23 billion dollars of that was sent back to Mexico, mostly from workers living in the United States. It now ranks along with oil and tourism as Mexico’s biggest foreign currency earner. The Inter-American Development Bank, which supports the region with aid and other help, says the remittances, as they’re known, will increase by about fifteen percent a year during the next four years, topping one-hundred billion dollars by 2010. The bank describes the money as a very effective poverty reduction programme because it keeps between eight and ten million families above the poverty line. But it says it also means the economies of the region are not generating enough jobs to keep workers from leaving in the first place. Another problem is that as much of the money is sent back in small amounts, it’s difficult to track. The average is between a hundred and a hundred-and-fifty dollars a month. That in turn makes it an unpredictable source of revenue for governments to tap into. The bank says it wants people to get away from what it calls cash to cash flows and into account to account transfers but the bank says the recent crackdown on illegal immigrants by the American authorities could hinder efforts to get migrants to use banks.
选项
A、The remittance ranks along with oil and tourism as Mexico’s biggest foreign currency earner.
B、The average remittance sent home is between two hundred and two hundred-and-fifty dollars a month.
C、The bank suggests people not to use account to account transfers but cash to cash flows.
D、The recent crackdown on illegal immigrants by the American authorities could help migrants to use banks.
答案
A
解析
此题是判断正误题。要求考生能准确的记下细节的信息,尤其是文章中提到的数字信息,能掌握这些,应该就不难得出选项a才是唯一的正确答案。只要考生集中精力迅速写下重要的信息,就能得出正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/kJ0O777K
本试题收录于:
CATTI二级口译综合能力题库翻译专业资格(CATTI)分类
0
CATTI二级口译综合能力
翻译专业资格(CATTI)
相关试题推荐
Emotionisafeelingaboutorreactiontocertainimportanteventsorthoughts.Peopleenjoyfeelingsuchpleasantemotionsasl
一些参加改革试点的法院积累了成功的经验。
这是舍曼的典型风格。她将自己伪装起来,让人无从辨认,在她这些类似“自画像”的作品中看起来悲伤、丑陋。(betypicalof…;beyondallrecognition)
不久前,人们还希望社交媒体能够营造更为开明的政治氛围。用户能够在社交平台上获得准确的信息、沟通顺畅,正直之人能够利用它去腐败、去偏见和去谎言。(holdoutthepromiseof;driveout)
12月26日,中国国家旅游局(CNTA)在记者招待会上透露,中国已成为世界上最大的出境旅游市场和世界第四大旅游目的地。会议的主题是“‘十三五’期间的旅游业发展”(以下简称“计划”)。旅游业已成为中国国民经济的支柱。2015年,中国旅游业占国民经济的10.8
Icouldeasilyperceivethathisheartburnttorelievehisstarvingkids,butheseemedashamedto______hisinabilitytome.
Followingayearoffastdevelopment,bythefirstquarterofthisyear,Chinahashadabout1,100e-commercewebsites.
InterpretthefollowingpassagesfromChineseintoEnglish.Startinterpretingatthesignalandstopatthesignal.Youmaytak
InterpretthefollowingpassagesfromChineseintoEnglish.Startinterpretingatthesignalandstopatthesignal.Youmaytak
A、Hikers.B、Bankers.C、Fishermen.D、Internetserviceproviders.C文中讲军事应用时提到了hikers和bankers,讲民用时提到了Internetproviders,只有选项c的内容原文没
随机试题
下列属于计算机网络通信设备的是________。
下列脑室引流术后引流管的护理方法不妥的是
从健康传播效果的层次看,以下表述属于健康信念认同的是
A.寒湿阻络B.血脉瘀阻C.湿热毒盛D.热毒伤阴E.气阴两虚脱疽表现为患肢暗红、紫红或青紫,下垂更甚,肌肉萎缩。趺阳脉搏动消失,患肢持久性疼痛,夜间尤甚。其证候是()
A.安全保障权B.自主选择权C.公平交易权D.获得赔偿权甲药品零售企业出售当归短斤缺两,该行为侵犯了消费者的
不符合足月儿外观特点的是
某乐队举办一场演唱会的收入是7000元,乐队的主唱分得其中的25%,另外5名成员平分余下的收入,那么他们每人分得多少元?
人生价值内在地包含了人生的自我价值和社会价值两个方面。自我价值和社会价值两者的关系是()
Mostworthwhilecareersrequiresomekindofspecializedtraining.Ideally,therefore,thechoiceofan【C1】______shouldbemade
Whereisthisannouncementmade?
最新回复
(
0
)