首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Education. B、Malaria. C、AIDS. D、Medical treatment. D由原文可知,盖茨基金会主要致力于在全世界消灭痢疾、艾滋病以及其他疾病。可见,该基金会主要致力于医疗。因此答案为D。
A、Education. B、Malaria. C、AIDS. D、Medical treatment. D由原文可知,盖茨基金会主要致力于在全世界消灭痢疾、艾滋病以及其他疾病。可见,该基金会主要致力于医疗。因此答案为D。
admin
2022-09-30
68
问题
W: Billionaire investor Warren Buffett says he is going to give away most of his multibillion-dollar fortune to the less fortunate. Now it will be the largest philanthropic (慈善的) gift in history. He plans to gradually give away the bulk of his stock to five foundations (基金会). Most of it goes to the Bill&Melinda Gates Foundation, which is focused on ridding the world of malaria (疟疾), AIDS, and other diseases. So joining us now is a man who knows Buffett and his motivations perhaps better than anyone, Biographer Andrew Kilpatrick. Andrew, good to have you.
M: Thank you.
W: So many people thought that Buffett would never give away his money to charity until after he dies. So why the change of heart?
M: Well, that’s right. He has always said it would be after he died. He has changed it. I think Gates has influenced him a lot and I think what he sees is the Gates Foundation can do a better job of giving than he can. This is really a merger of Buffett and Gates.
W: So that explains perhaps why he gave it to the Bill & Melinda Gates Foundation. I mean, to have the second richest man give his fortune to the richest man in the country might make sense.
M: Well, it’s pretty funny, but he says he’s really not giving it to Bill Gates. He’s giving it through Bill Gates to the causes that the foundation deems (认为,视为) are the most worthwhile use of the money.
W: Is it already worth, er, something like 30 billion dollars even without Buffett’s money?
M: Right.
W: So I guess the relationships mean a lot to the men then, perhaps.
M: The relationship does mean a lot. They met in 1991. They played bridge together, traveled together, went to each other’s football games and homes, and I think they’ve talked about this for a long long time.
W: Well, Andrew, give us the inside story on the children’s reaction. I mean Buffett has always said that he was not going to give them his fortune. He wanted them to have the incentive to work. But I was wondering, what are their feelings about their dad and his money?
M: They are in full agreement with their father about this. They’ve joked about it, saying that is not about their mother used to think. But they are in synch with (与……一致) him. In fact, some of the money is going to the children’s foundations, so that they can give it to the causes they believe in.
W: Alright. Andrew, good to see you.
M: Thank you.
6. Where will the main part of Buffet’s stock go to?
7. What is the focus of the Gates Foundation?
8. Why does Buffet give his stock mainly to the Gates Foundation?
9. Why doesn’t Buffet give his fortune to his children?
10. What is his children’s reaction to Buffet’s philanthropy?
选项
A、Education.
B、Malaria.
C、AIDS.
D、Medical treatment.
答案
D
解析
由原文可知,盖茨基金会主要致力于在全世界消灭痢疾、艾滋病以及其他疾病。可见,该基金会主要致力于医疗。因此答案为D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/lWkK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Moste-shopsarerunbyyoungpeople.Somecollegestudentsalsotrytoopene-shopsinordertoearnsomemoneyandgetsomeso
A、January.B、March.C、September.D、October.C①女士说下一期的中级日语课程将于九月十二日开课,否则就要等到一月或者三月了,男士表示要参加下一期次的课程,即九月份的课程,因此本题选C。②A和B项在录音中有提及到,但
A、Toemphasizethathisroommateperformsbetter.B、Toprovethatthemanactuallyliedaboutbeinglate.C、Tomakehisroommate
Thiscomputercan_____storedinformationinamatterofseconds.
[A]pleasure[B]going[C]psychological[D]directly[E]succeeds[F]trouble[G]specializes[H]keep[I]mood[J]decrease[K]suggests[
Worldfoodoutputperheadhasrisenby4percentbetweenthe1970sand1980smainly______aresultofincreasesinyieldsfro
Inthesentence"HetoldmethathisbrotherJohnisaworld-famousdoctor",theitalicizedpartisusedas
Itisonethingtoaccuseapersonofacertaincrime,but_____.
Suchcrimesmaybesocomplexthatmonthsoryearsgobybeforeanyone______them.
A.assistingB.estimatesC.shutoffD.manufacturersE.orallyF.invisibleG.sightlessH.sellersI.familiesJ.ascerta
随机试题
某商业综合体建筑,其办公区、酒店区、商业区分别设置消防控制室,并将办公区的消防控制室作为主消防控制室,其他两个作为分消防控制室。下列关于各分消防控制室内的消防设备之间的关系的说法,正确的是()。
有一个数值311与十六进制C9相等,则该数值是()数。
当机体抵抗力强、结核杆菌数量少、毒力弱时,结核病变呈
下列各项,不属于燥淫证临床表现的是
A、清热滑痰B、消痰软坚C、燥湿化痰D、敛肺平喘E、泻肺平喘海藻的功效是
A.首过效应B.肠–肝循环C.血–脑屏障D.胎–盘屏障E.血–眼屏障降低口服药物生物利用度的因素是()。
通过设置明细科目核算应收账款的方法,主要适用于往来业务量较少或不需要进一步管理的企业。()
农业普查每10年进行一次,在逢6的年份实施。()
在不理解的情况下,幼儿也能熟练地背诵古诗,这是()
根据《侵权责任法》规定,下列关于物件损害责任认定的表述,正确的是()。
最新回复
(
0
)