首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Dyslexia(阅读障碍) As many as 20% of all children in the United States suffer from some form of the learning disorder called dys
Dyslexia(阅读障碍) As many as 20% of all children in the United States suffer from some form of the learning disorder called dys
admin
2011-01-06
31
问题
Dyslexia(阅读障碍)
As many as 20% of all children in the United States suffer from some form of the learning disorder called dyslexia.
Experts on dyslexia say that the problem is not a disease. They say that persons with dyslexia use information in a different way. One of the world’s great thinkers and scientists, Albert Einstein was dyslexic. Einstein said that he never thought in words the way that most people do. He said that he thought in pictures instead. The American inventor Thomas Edison was also dyslexic. Dyslexia first was recognized in Europe and the United States more than 80 years ago. Many years passed be fore doctors discovered that persons with the disorder were not mentally slow or disabled. The doctors found that the brains of persons with dyslexia are different. In most people, the left side of the brain the part that controls language is larger than the right side. In persons with dyslexia, the right side of the brain is bigger. Doctors are not sure what causes this difference. However, research has shown that dyslexia is more common in males than in females, and it is found more often in persons who are left handed. No one knows the cause of dyslexia, but some scientists believe that it may result from chemical changes in a baby’s body long before it is born. They are trying to find ways to teach per sons with dyslexia. Dyslexic persons think differently and need special kinds of teaching help. After they have solved their problems with language, they often show themselves to be especially intelligent or creative.
Dyslexic people often turn out to be intelligent or creative one they have learned to handle language properly.
选项
A、Right
B、Wrong
C、Not mentioned
答案
A
解析
利用“intelligent和creative”,我们在文章最后一句话找到答案相关句After they have solved their problems with language,they often show themselves to be especially intelligent or creative,该句说解决了语言方面的问题之后,得过阅读障碍症的人往往表现出超人的智慧和创造力。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/mX1d777K
本试题收录于:
职称英语卫生类C级题库职称英语分类
0
职称英语卫生类C级
职称英语
相关试题推荐
Imagingbeingaskedtospendtwelveorsoyearsofyourlifeinasocietywhichconsistedonlyofmembersofonesex.【R1】______U
Thebasicproblemofaneconomicsocietyistoallocateresourcesamongthemembersofthesocietysoastomaximizethewelfare
HowtheBodyKeepstheSameTemperatureThetemperatureofyourbodyshouldbealwaysjustthesame,nomatterwhetherthewe
SomeSundaynewspapersmaybelongtothesamepublishingcompanybutarenoteditedbythesamegroupofpeople.Themostsucce
Thusourconvictionisreinforcedthatonlysocialrevolutioncanreallysolvetheproblemsofthepeople.
ForLoveorMoneySportsisoneoftheworld’slargestindustries,andmostathletesareprofessionalswhoarewellpaidforthe
Hisclaimsseemcredibletomanypeople.
TheOlympicGamesattempttotranscendnationalinterestsandbringtogetherthebestinternationalathletesinaspiritoffrie
随机试题
背景材料某工艺品公司作为卖方同外商就工艺品的价格进行谈判。谈判开始后,工艺品公司坚持600元一件,而外商坚持400元一件,双方态度强硬。谈判进行了两日毫无进展。第三天谈判继续开始,双方商定最后阶段谈判限定为2个小时,以免浪费时间。谈判进行一段时间仍是没有
关于病原菌致病性的构成因素,叙述最全面的是()
蛛网膜下腔阻滞的绝对禁忌证是
自行办理纳税申报的情形包括( )。
选择国家税收法律、法规或政策规定不予征税的经营、投资、理财等活动的方案以减轻税收负担的方法是()。
(2016·山西)社会可以制约教育的发展,而教育无法影响社会的发展。()
日本自然主义的主要作家有_______。
WhatdoesthenewssayaboutthepresidentialelectioninIndonesia?
DoesGeneticResearchThreatenOurCivilLiberties?TheCurrentGeneticResearchThescienceofgeneticsisaflourishin
MiltonFriedmanwaswrong.Inflationisalwaysandeverywhereasocialphenomenon,notamonetaryone.Atleast,thatishowRob
最新回复
(
0
)