首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、The Independent. B、The Financial Times. C、The Daily Mirror. D、The Daily Telegraph. DThe Daily Telegraph是在文中提到大部分报纸支持保守党,为右翼报纸后
A、The Independent. B、The Financial Times. C、The Daily Mirror. D、The Daily Telegraph. DThe Daily Telegraph是在文中提到大部分报纸支持保守党,为右翼报纸后
admin
2012-10-11
43
问题
In Britain there are 11 national daily newspapers mid most people mad one of them every day. There are two kinds of newspaper. One is large in size and has many detailed articles about national and international events. These newspapers are called the serious papers or the quality papers. The other kind, called the tabloids, ace smaller in size, have mom pictures, often in color, and short articles, of ten about less important events or about the private hoes of well known people. Although me people disapprove of tabloids, more people buy them than buy the serious newspapers. The Sun, for example, which is a tabloid, is the biggest-selling newspaper in Britain. The tabloids are sometimes called the gutter press. And in 1997, some photograph reporters of the tabloids were said to be involved in the tragic death of Princess Diana in France and they were criticized as Paparazzi by the public.
Most national newspapers in Britain express a political opinion mid people choose the newspaper that they read according to their own political beliefs. Most of the newspapers are right-wing which means they support the Conservative Party. These am the Daily Tale graph, which is the serious newspaper, the Daily Express, Daily Mail, Daily Star, the Sun and Today, which are all tabloids. Of the other serious newspapers The Times, the oldest newspaper in Britain, did not formerly have one strong political view but it is now more right-wing. The Independent does not support my political party, and neither does the Financial Times, which concentrates on business and financial news. The Daily Mirror is the voice of the Labor Party.
选项
A、The Independent.
B、The Financial Times.
C、The Daily Mirror.
D、The Daily Telegraph.
答案
D
解析
The Daily Telegraph是在文中提到大部分报纸支持保守党,为右翼报纸后给出的例子中的一个。故选D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/5Qb7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Peoplewithdisabilitiescomprisealargepartofthepopulation.Itis【C1】______thatover35millionAmericanshavephysical,【
Thenumberofparentsteachingtheiroffspringathomewillincreaseifthecurrentpublicschoolsystemcontinuestobeviewed
PartⅡReadingComprehension(SkimmingandScanning)Directions:Inthispart,youwillhave15minutestogooverthepassageq
A、Providinghigh-qualityproductsforcustomers.B、Providinggoodservicesforcustomers.C、Doingeverythingyoucantopleasea
Whiletheworld’sflufightershaveconcentratedoncounteringtheH1N1swineflu,birdfluH5N1hasquietlycontinuedtotakei
Aftertheyear1958.amoremodernSupremeCourtagreedwithJusticeHelen.Inahistoricdecisionin1954itheldthatlawstha
Eveninthiselectronicera.papercontinuestoplayacompleteroleinourdailylives.Americansdependonabout85millionto
ThegovernmentofUKislaunchingaprogramaimingathelpingmorefamiliesbalancetheirworkandhomelives.Therighttoask
A、Thewomanwillmisshersister.B、Themanisgoingtogetmarried.C、Theman’ssisterisgoingtogetmarried.D、Thewomanhas
Althoughtheheavyrainstopped,itwasatleastanhourlaterthatthefloodbeganto______
随机试题
刑事诉讼中的代理
治疗室性心动过速的首选药物是
患者,男,51岁。面色咣白、乏力,脘腹胀闷,纳减便溏,神疲肢冷,小便短少。身肿,腰以下甚。舌质淡,苔白腻,脉沉缓。治疗首选方
以下()项的因素不属于不可抗力。
交易实例土地每平方米价格为2000元,待估土地的环境条件达到交易实例土地的环境条件预计需要5年,折现率为10%,则该待估土地价格为()万元。
3月8日,甲向乙借用电脑一台。3月15日,乙向甲借用名牌手表一块。5月10日,甲要求乙返还手表.乙以甲尚未归还电脑为由,拒绝返还手表。根据合同法律制度和物权法律制度的规定,下列表述中,正确的是()。
导游人员在处理与接待单位的合作关系时,应该注意做到()
甲工厂每天生产的零件数比乙工厂的1.5倍还多40个,乙工厂每天生产的零件数比甲工厂的一半多20个。则两个工厂每天共能生产多少个零件?()
Thefollowinggraphiccontainsacommonlyusedriskmanagementscorecard.Identifytheproperquadrantanditsdescription.
Highstreetshopsuseavarietyofmeanstoattractshoppers,suchasstrikingwindowdisplays,hugered"Sale"signsandspecia
最新回复
(
0
)