首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
[A]However, the culture of Atlantis began to decay. Plato recounts that the people changed their law-respecting way of life. The
[A]However, the culture of Atlantis began to decay. Plato recounts that the people changed their law-respecting way of life. The
admin
2019-06-03
32
问题
[A]However, the culture of Atlantis began to decay. Plato recounts that the people changed their law-respecting way of life. They began to disregard their religion, gradually living with less restraint and piety. They began to value luxuries, wealth, and idleness. Then in one day and one night the continent was completely destroyed. Plato concludes that a decadent society deserved such punishment. But two questions remain unanswered. Where was Atlantis, and where did it go?
[B]This story intrigues people so much that many have been searching for the explanation of the "lost continent" for 23 centuries. There are three probable locations for Atlantis: the Azores, in the Atlantic Ocean:the Bimini Islands, in the Caribbean Sea:and Santorini, or Kalliste, in the Aegean Sea. Several facts make the Azores a possible location. In the Azores and near Iceland there have been many volcanic islands that have risen from the sea and then disappeared later. Also, Plato was sure that Atlantis was in the Atlantic, as the name implies. The theory that Atlantis was in the Azores has only recently been refuted.
[C]The Greek philosopher Plato(approximately 427 to 347 B.C.)is the primary source for the legend of Atlantis. His description of the "lost continent" still excites the modern mind. Plato’ s Atlantis was a kind of paradise—a vast island "larger than Libya and Asia put together"—with magnificent mountain ranges, green plains that were full of every variety of animal, and luxuriant gardens where the fruit was "fair and wondrous and in infinite abundance." The earth was rich with precious metals, especially the one prized most highly by the ancients, orichalc, an alloy of copper, perhaps brass.
[D]The second credible possibility for Atlantis is in the Bahamas, in the Biminis. In 1958 some strange structures were noticed on the seabed under the water. Curious geometric structures—regular polygons, circles, triangles, rectangles , and completely straight lines—extend over several miles. A giant "wall" several hundred yards long was found submerged in the waters off the small island of North Bimini. The wall has two branches, running at right angles, in perfectly straight lines. The construction, which is precisely perpendicular, is made of massive stone blocks over 16 feet square. Part of the structure even resembles a harbor with a dock for boats. The geology of the Bahamas shows, however, that the submersion of the plateau had been caused by the melting of the polar glaciers that raised the level of the world’s oceans. This diminishes the possibility that Atlantis was in the Caribbean Sea. There were no violent eruptions, merely the slowly rising ocean from approximately 8, 000 to 7, 000 B.C..
[E]The capital of Atlantis was beautifully constructed in white, black, and red stone. The city was carefully planned in five zones built in perfect concentric circles. Each circular zone was built inside a larger one. Plato says that the capital’ s canals and its nearby port were "full of vessels and merchants coming from all parts, who kept up din and clatter night and day." The city was full of life, activity and culture.
[F]The last reasonable possibility to date is that Atlantis was located in the Aegean, not far from Crete. However, mis assumption cannot be proved beyond doubt, and the disappearance of Atlantis remains a lasting mystery.
[G]Thirty-five hundred years ago, a tremendous explosion blew apart an island and completely destroyed a civilization called Atlantis. Where was Atlantis? What kind of people lived there? Why and how was it destroyed? No one knows the answers to these questions , but there have been hundreds of guesses and theories.
Order:
选项
答案
D
解析
第六段D项提出了关于亚特兰蒂斯原始位置的第二种可信的看法(The second credible possibility for Atlantis is in the Bahamas,in the Biminis),与第七段F项“迄今,最后一种符合逻辑的可能性是,亚特兰蒂斯曾位于爱琴海,离克利特岛不远。”前后照应。可见,第五、六、七段以先后顺序回答了第四段末尾提出的两个问题。从整篇文章看,逻辑层次清晰,连贯性很强。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/HDnZ777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Bankershavebeenblamingthemselvesfortheirtroublesinpublic.Behindthescenes,theyhavebeentakingaimatsomeoneelse;
Ifyouintendusinghumorinyourtalktomakepeoplesmile,youmustknowhowtoidentifysharedexperiencesandproblems.Your
Ifyouintendusinghumorinyourtalktomakepeoplesmile,youmustknowhowtoidentifysharedexperiencesandproblems.Your
Ifyouintendusinghumorinyourtalktomakepeoplesmile,youmustknowhowtoidentifysharedexperiencesandproblems.Your
"Isitavitalinterestofthestatetohavemoreanthropologists?"RickScott,theFloridagovernor,onceasked.Aleaderofa
"Isitavitalinterestofthestatetohavemoreanthropologists?"RickScott,theFloridagovernor,onceasked.Aleaderofa
Thecountry’sinadequatementalhealthsystemgetsthemostattentionafterinstancesofmassviolencethatthenationhasseen
Thecountry’sinadequatementalhealthsystemgetsthemostattentionafterinstancesofmassviolencethatthenationhasseen
Thecountry’sinadequatementalhealthsystemgetsthemostattentionafterinstancesofmassviolencethatthenationhasseen
随机试题
属于寡糖的是
患者,女性,阴部痒痛,坐卧不安,带下量多,呈泡沫米泔样,有臭味,心烦少寐,口苦,胸闷不适。舌苔黄腻,脉弦数。首选
男,76岁,高血压30余年,平时血压在150~180/90~110mmHg,不规则服用降压药。2周来胸闷、气促,贫血貌,颈静脉怒张,心界向左下扩大,心率104次/分,两肺底有细小湿哕音,肝肋下二指,下肢水肿中度,尿蛋白+,血肌酐884μmol/L(10r
除了关节肿痛之外,对类风湿关节炎的诊断最有意义的临床表现是
冲压机常采用的安全防护控制类型有:双手操作式、光电感应保护装置,对于光电感应式安全防护控制有具体的要求,下列关于该要求的说法正确的是()。
园名意为“和煦普照之日光”,喻父母之恩德的是()。
简述课外体育锻炼应遵循的原则。
某县技术监督局委托该县农业技术推广站对贩卖假种子的单位和个人行使处罚权,技术推广站应以下列哪个单位的名义行使处罚权?()
根据党的十八大报告,建设社会主义文化强国,要做到()。
操作系统是计算机的软件系统中()。
最新回复
(
0
)